Kvantno magnetna rezonantna analiza organizma


          ŠTA JE KVANTNI DIJAGNOSTIČKI ANALIZATOR



Kvantni dijagnostički analizator predstavlja najsavremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini, koristeći magnetnu rezonancu i merenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tela.

Ova dijagnostika je nastala u Sovjetskom Savezu, za potrebe svemirskog programa vazduhoplovstva, a primenjivana je za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista- olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja. 

Pokazavši izvanredne rezultate, kvantna dijagnostika počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Bez vađenja krvi, zračenja i neprijatnih ispitivanja, dobija se kompletna analiza stanja organizma. 

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu i na slepoocnicama,rezultati analize svih organa i organskih sistema ispitaniku će biti dostupni u roku od samo nekoliko minuta. 

Kvantni magnetni analizator meri stepen i tip odgovora tkiva koje se testira i upoređuje ga sa referentnim vrednostima, pri čemu se dobija stepen i smer odstupanja od željenog odgovora.

PRINCIP ANALIZE
Ljudsko telo je agregat brojnih ćelija, koje neprestano rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i umiru.
Deobom se ćelije obnavljaju. U telu odraslog čoveka, u svakoj sekundi podeli se 25.000.000 ćelija, a krvne ćelije se konstantno obnavljaju (100 miliona ćelija se obnovi u jednoj minuti).
U procesu ćelijske deobe i obnavljanja, nuklearni i ekstranuklearni elektroni, kao osnovna jedinica ćelije, kreću se i menjaju neprestano, velikom brzinom, neprekidno emitujući elektromagnetne talase.
Signali elektromagnetnih talasa koje emituje čovekovo telo, predstavljaju specifično stanje organizma i stoga će različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitovani kada je u pitanju dobro zdravlje, početna faza bolesti ili bolest koja je uveliko u toku.
Slabe magnetne frekvencije energije čovekovog tela prikupljaju se dok osoba drži senzor u ruci i na slepoocnicama., nakon analize se procesuiraju pomoću u aparat ugrađenog mikro-procesora, a zatim i upoređuju sa standardnim spektrumom kvantne rezonancije-referentnim vrednostima.
ŠTA OBUHVATA ANALIZA KVANTNIM MAGNETNIM ANLIZATOROM?
Analiza kvantnim magnetnom analizatorom je brza, precizna i neinvazivna metoda, a naročito je pogodna za praćenje delovanja određene terapije, kao i delotvornosti suplemenata ishrane, ali i za praćenje razvoja bolesti, kako akutnog, tako i hroničnog.
Analiza se sastoji od više od 30 glavnih stavki, uključujući cerebrovaskularnu i kardiovaskularnu analizu, analizu holesterola i triglicerida, koštane gustine, prisustva vitamina i minerala u organizmu, prisustva reumatizma i njegovog stepena, analizu pluća, jetre, pankreasa, žučne kese, gastrointestinalnog trakta (želudac i creva), prisustva toksina u organizmu, šećera u krvi, moždanih nerava, kože, očiju, ginekoloških parametara (vaginitis, cervicitis, appendagitis, ženski polni hormoni), prostate, imunološkog statusa, kao i štitne žlezde i ostalih žlezda sa unutrašnjim lučenjem.
PREDVIĐANJE BOLESTI I PRE POJAVE NJENIH SIMPTOMA
Pored toga što ukazuje na postojeće probleme u organizmu, kako akutne, tako i hronične prirode, kvantni magnetni analizator registruje i patološke promene koje su tek u začetku i zahvataju samo desetinak ćelija organa. Zato, ukoliko sledite savete koje ćete dobiti od stručnjaka, možete sprečiti nastanak brojnih hroničnih bolesti. Stručni saveti uključeni su u cenu ponude!
BRZINA I PRECIZNOST KVANTNOG MAGNETNOG ANALIZATORA
Brojni pokazatelji stanja organa i čitavog organizma dostupni su ispitaniku za samo nekoliko minuta. Ovaj metod analize dizajniran je da uštedi novac, vreme i energiju pojedincu.
Merodavnost rezultata utvrđena je na osnovu brojnih analiza pojedinačnih kliničkih slučajeva, pri čemu je konstatovana izuzetno visoka preciznost analize.

Коментари

Популарни постови са овог блога

Sline

Sam si sebi najbolji lekar

Sumpor